Jasikevicius ile yepyeni bir Fenerbahçe!

Zalgiris ile olan sözleşmesinde 15 Temmuz’a kadar çıkış opsiyonu olan Jasikevicius, bu tarihten önce başka bir takıma gidebilir. Datome’ye dün veda eden Fenerbahçe’de Sloukas ve De Colo dahil yabancıların çoğu yolcu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Jasikevicius ile yepyeni bir Fenerbahçe!

Spor Arena / Süleyman ARAT | Fenerbahçe Beko’da Zeljko Obradovic’in ayrılmasıyla boşalan başantrenörlük koltuğu için 1 numaralı aday olan Sarunas Jasikevicius’un imza atması artık an meselesi... Litvanya’da dünyaya geldiği Kaunas kentinin takımı Zalgiris’te mütevazı bir bütçeyle büyük işler yapıp, takımı 2018’de THY Euroleague Final Four’una götüren Jasikevicius’a tüm sarı lacivertli camia büyük destek veriyor. 2010-11 sezonunda Fenerbahçe’de forma giyen Litvanyalı efsane, o sezon başantrenör Neven Spahija’nın hem saha içinde hem de saha dışında en önemli yardımcısı olmuştu.

Spahija’nın en büyük yardımcısıydı

JASIKEVICIUS, tıpkı bir yardımcı antrenör gibi Spahija’nın yanında yer alıp, oyunda olmadığı anlarda takım arkadaşlarına taktikler vermiş ve o sezon kazanılan lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu. Sarı lacivertli taraftarlar, “Saras daha önce şampiyon yapmış

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER