Erkek arkadaşına imzalattığı ilişki sözleşmesi, sosyal medyada tartışma yarattı!

ABD'de yaşayan Devon Motley, uzak mesafe ilişkisi yaşadığı Geren Gathright'a imzalattığı ilişki sözleşmesiyle sosyal medyada gündem oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları sözleşmeyi tuhaf ve bulurken, kimisi ise bunun oldukça mantıklı olduğunu söyledi.

POSTA POSTA
Erkek arkadaşına imzalattığı ilişki sözleşmesi, sosyal medyada tartışma yarattı!

Devon Motley'in erkek arkadaşı Geren Gathright'a imzalattığı çılgınca sözleşmeyi TikTok'ta takipçileriyle paylaştı. İlginç maddeleri bulunan sözleşme, tartışmaların odağında yer aldı.paylaşması ile sosyal medyada hararetli bir tartışma başladı.

Yapılan araştırmalar uzak mesafeye yaşayan çiftlerin çoğunun ortalama 4 ay sonra ilişkilerini sonlandırdıklarını gösteriyor. Devon Motley-Geren Gathright çifti ilişkilerini bu sondan kurtarmak için çareyi ortak bir Sözleşme imzalamakta buldular.
Çiftin içlerinden birinin aldatması ya da telefonlara cevap vermemesi durumunda karşı tarafı dava etmesine olanak tanıyan sözleşmeye göre ne Devon ne de Geren ilişkiyi Eylül 2024'ten önce sonlandıramıyor.

ARAMALARA HEMEN DÖNMEK ZORUNDA

Sözleşmeye göre her iki taraf da 7/24 konumunu paylaşmak, gelen çağrıları yanıtlamak ve sürekli temas halinde kalmak zorunda. Sözleşmede yer alan madde ise şu şekilde: Telefon konumları her zaman açık olmak zorundadır. Görülen her çağrının yanıtlanması gerekir. Günlük en az bir kere arama zorunluluğu vardır.

HER TARTIŞMA ÖZÜRLE BİTECEK

Çiftin anlaşmasına göre yaşadıkları her tartışma çözümle, özür dilemeyle ve sevgi dolu bir kapanışla sonuçlanmak zorunda. Bu kapsamda sözleşmede çiftin birbirlerinin evine hediye göndermesinin zorunlu olduğu belirtiliyor.

Erkek arkadaşına imzalattığı ilişki sözleşmesi, sosyal medyada tartışma yarattı! - Resim : 1

SEVGİLİ HAKKINDA KÖTÜ KONUŞMAK YASAK

Sözleşmeye göre, taraflardan herhangi birinin karşı tarafı aldatması, sevgilisi hakkında kötü konuşması, ilişkilerinden şikayet etmesi sözleşme ihlali olarak kabul ediliyor ve karşı tarafa dava açma hakkı doğuyor.

SÖZLEŞME ÖRNEĞİNİ SATIŞA ÇIKARDI

Uzmanlar şimdiye kadar 1,4 milyondan fazla izlenen viral videoda yer alan sözleşmenin noter tasdikli olmadığı için yasal olarak bağlayıcı olmadığını belirtse de, bu fikir pek çok kişiye cazip gelmiş gibi görünüyor. Devon, gelen talepler üzerine sözleşme örneğini 5,99 dolara satışa çıkaracağını duyurdu.

Erkek arkadaşına imzalattığı ilişki sözleşmesi, sosyal medyada tartışma yarattı! - Resim : 2

BİRÇOK KULLANICI TARAFINDAN ELEŞTİRİLDİ

Bazı sosyal medya kullanıcıları, ilişkilerin sözleşmelere değil güvene dayalı olması gerektiğini belirtirken, kimisi ise bu davranışı ancak bir ruh hastasının sergileyebileceğini söyledi.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER