için kaldı

İşte o katil

Cadde ortasında eski eşini canice öldüren Ali Rıza Havuz’un cinayetten önce sosyal medyadan “Emek verdiğin insanlar bir gün seni harcadığında işte o zaman değişirsin” paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İşte o katil

Rize’de boşandığı Hatice Kurt’u (46), caddede yürüdüğü sırada, sosyal medya hesabı açtığı gerekçesiyle başından tabancayla vurarak öldüren Ali Rıza Havuz’un (61) 3 farklı sosyal medya hesabı olduğu belirlendi. Havuz’un sosyal medya hesaplarından birinde, 23 Mart günü, “Emek verdiğin insanlar bir gün seni harcadığında işte o zaman değişirsin” paylaşımı yaptığı görüldü.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Rize Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorgusu tamamlanan Ali Rıza Havuz, dün sabah saatlerinde güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Havuz ile beraberindeki 2 polis memurunun koronavirüs tedbirleri kapsamında maske ve eldiven taktığı görüldü. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER