İşte Avrupa'nın en golcü takımları...

Sezona 13'te 13 yaparak başlayan PSG, attığı 45 golle, Avrupa'nın en önemli 5 liginde en fazla ağları sarsan takım olarak zirvede yer alıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Sevilla, en çok gol atan takımlar olarak öne çıkıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İşte Avrupa'nın en golcü takımları...

Kasımpaşa'nın Senegalli forveti Mbaye Diagne, bu sezon attığı 12 golle Avrupa'nın 5 büyük ligindeki golcüleri geride bıraktı.

Yeşil sahalarda bu sezon rakip ağlara en fazla gol atan takımlar arasında Paris Saint-Germain (PSG) ile Manchester City başı çekiyor.

Avrupa'nın en önemli 5 ligi ile UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde yüksek hücum güçleriyle defans oyuncularının korkulu rüyası haline gelen takımlar yer alıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER