İhtiyaçlarımızı kapımıza getiren kuryeler anlatıyor: Kimileri bizden öcü gibi korkuyor

Birçok insan ihtiyaçlarının çoğunu sipariş vererek karşılıyor. Siparişlerimizin kapımıza gelmesini sağlayan kuryelerle değişen mesai şartlarını konuştuk: “Kapıyı açmayanlar, açıp içerideki odaya kaçanlar bile var. Bizden öcü gibi korkuyorlar ancak endişelerini haklı buluyoruz!”

HÜRRİYET HÜRRİYET
İhtiyaçlarımızı kapımıza getiren kuryeler anlatıyor: Kimileri bizden öcü gibi korkuyor

Haluk Karasu

Bir saniye bile duramıyoruz

İhtiyaçlarımızı kapımıza getiren kuryeler anlatıyor: Kimileri bizden öcü gibi korkuyor - Resim : 1Bir saniye duramıyoruz. En çok acil olmayan küçücük paketleri teslim ederken sinir oluyorum. Neymiş bu kadar acil? Kapıyı açmayan çok oluyor. Öcü gibi korkuyorlar bizden. Panikle paketi neresiyle tutacağını şaşıran oluyor, “Yere bırak” diyen oluyor. İçeriye koşup eline ne geçerse onunla tutmaya çalışanlar var; poşet, bez gibi şeylerle geliyorlar. Kimileri de fazla rahat, “Yaklaş da konuş” diyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER