İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil buluştu... Gözyaşları sel oldu!

İBO Show'un son bölümünde İbrahim Tatlıses'in, Mehmet Ali Erbil ile yaptığı özel bir röportaj yayınlandı. Erbil, röportaja 'Seninle benim kadar kimsenin hatırı yoktur insanlarda' sözleri ile başladı. İkilinin sohbeti sırasında duygusal anlar da yaşandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil buluştu... Gözyaşları sel oldu!

İbo Show'un son bölümüne damga vuran olay, Mehmet Ali Erbil röportajı oldu! Sağlık sorunları nedeniyle eskisi kadar sık ekranlarda göremediğimiz Erbil, günlerinin nasıl geçtiğini eski dostu Tatlıses'e anlattı.

İbo Show dün akşam yayınlanan bölümde Ebru Yaşar, Resul Dindar, Selçuk Balcı ve Çetin Altay'ı konuk etti. Eğlenceli anlara sahne olan ilk bölümde şarkılar söylendi, horonlar tepildi.

İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil buluştu... Gözyaşları sel oldu! - Resim : 1

İkinci bölümde ise Mehmet Ali Erbil özel röportajı vardı. Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses, eski günlerden ve artık hayatta olmayan arkadaşlarından bahsederken gözyaşlarını tutamadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER