Hemşire Şebnem Köker'in babası: Kaza değil cinayet

İzmir'de yaşayan ve İstanbul'da 7 gün önce kaldığı pansiyonun odasındaki pencereden demir korkuluklara düşerek yaşamını yitiren hemşire Şebnem Köker'in (29) ailesi, kızlarının ölümünün intihar ya da kaza olmadığına, kadın cinayetine kurban gittiğine inandıklarını söyledi. Şebnem Köker'in babası Abdullah Köker, ''Bana saat 18.00 ile 19.00 arası telefonun denize düştüğünü söylüyorlar. İfadesinde bunu söylemiş. Fakat 23.00'e kadar kızım bu telefondan görüşme yapmış. Arkadaşlarıyla fotoğraf paylaşmış, mesajlaşmış. Hepsinin kanıtı var'' dedi. Olayla ilgili gözaltına alınan Şebnem Köker'in erkek arkadaşı Timurçin B. ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hemşire Şebnem Köker'in babası: Kaza değil cinayet

​İzmir'de hemşire olarak çalışan Şebnem Köker, nöbetten çıktıktan sonra çalıştığı özel hastaneden 4 Haziran'da ayrılıp iddiaya göre erkek arkadaşı olan Timurçin B. ile görüşmek için İstanbul’a gitti. Timurçin B. ile Köker, Kadıköy'de bir pansiyona yerleşti. 6 Haziran gecesi Şebnem Köker, kaldığı pansiyonun 5’inci katındaki odasının penceresinden demir korkuluklara düştü. Şebnem Köker olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olayı görenlerin ihbarı üzerine söz konusu adrese polis ekipleri sevk edildi. Polis, Timurçin B.’yi gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınan Timurçin B. ardından serbest bırakıldı.

'OLAYDA ŞÜPHE VAR'

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER