için kaldı

Hele o gelinlik yok mu! House Of Gucci filminde Lady Gaga'nın giydiği gelinlik olay oldu

Sinema sektörü geçen yılı pandemi yüzünden zararla kapattı. Yeni filmlerin çekimi başlayamadı, çekilmekte olanlar askıya alındı. Hatta iddialı filmlerin gösteri tarihleri bile ileriye atıldı.  

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hele o gelinlik yok mu! House Of Gucci filminde Lady Gaga'nın giydiği gelinlik olay oldu

Hele o gelinlik yok mu! House Of Gucci filminde Lady Gaga'nın giydiği gelinlik olay oldu - Resim : 1ÇEKİMLERİ SIRASINDA BİLE MERAK UYANDIRDI

Bu yılın başından bu yana ise usul usul da olsa bir hareketlenme başladı. Yeniden setler kuruldu ve az sayıda da olsa film çekimleri başladı. Bunlardan biri de yönetmenliğini Ridley Scott'ın üstlendiği House of Gucci (Gucci'nin Evi) adlı yapım.

Hele o gelinlik yok mu! House Of Gucci filminde Lady Gaga'nın giydiği gelinlik olay oldu - Resim : 2SADECE KONUSU DEĞİL KOSTÜMLERİ DE İYGİ ÇEKİYOR

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER