için kaldı

Hearthstone'un yeni genişleme paketi Rise of Shadows geliyor

Blizzard Entertainment'ın dünyaca ünlü dijital kart oyunu, yeni eklenti paketinde sahaya birbirinden sinsi 135 yeni kart çıkararak oyuncuları kıran kırana bir mücadeleye çağırıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hearthstone'un yeni genişleme paketi Rise of Shadows geliyor

50 kartlık paketi ön sipariş verenler, Jewel of Lazul kart sırtını ve bir de random efsanevi kart kazanacaklar; 80 kartlık Mega Paketi alanlar ise, kart sırtının yanı sıra random bir altın Legendary kart ve Madam Lazul Priest Hero'su elde edecek— dilerseniz her iki desteyi de alıp saydığımız tüm bonuslara birden sahip olabilirsiniz

Blizzard Entertainment'ın efsane dijital kart oyunu Hearthstone®, bu kez karanlık bir iş birliğine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 9 Nisan'dan itibaren oyunseverler, yeni eklenti paketi Rise of Shadows™ 'da bu kez kötülerin safında yer alma fırsatı elde edecek ve 135 yeni karttan oluşan desteleriyle, ilk kez yıl boyunca sürecek bir hikaye örgüsünün parçası olacaklar.

League of Explorers karşısında yenilgiye uğrayan Baş Hırsız Rafaam'ın Azeroth üzerindeki sinsi planları, tek başına yürütülemeyecek kadar ikircikli bir hal almış durumda. Yenilgisinin üzerinden geçen yıllar boyunca gölgeler arasına sinip bekleyen ve doğru zamanı kollayan Baş Hırsız, Hearthstone 'un bu zamana kadar gördüğü en azılı düşmanları yanına çekmeyi başararak League of E.V.I.L. takımını kurdu. King Togwaggle, Madam Lazul, Dr. Boom ve Cadı Hagatha gibi birbirinden belalı isimlerden oluşan ekip, alçak planlarını gerçekleştirmek için harekete geçecek ve bel altı vurmayı seven Hearthstone oyuncularına birbirinden sinsi alternatifler sunacaklar.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER