Hayes yıldızlaştı, Çukurova yine kazandı

Her kulvarda şampiyonluk hedefleyen Çukurova Mersin Yenişehir Belediye, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde kaldığı yerden galibiyet serisine devam etti. Milli maçlar nedeniyle verilen ara öncesinde üst üste 6 maçını kazanan Çukurova, Çankaya Üniversitesini de eli boş gönderdi: 77-75.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hayes yıldızlaştı, Çukurova yine kazandı

Maça Çukurova müthiş başladı. Her hücumda farkı artıran ev sahibi sert savunmasıyla da rakibini dış atışa zorladı. İlk çeyreği Çukurova 22-11 önde tamamlarken Hayes 9, Jones 6 sayıyla öne çıkan isimler oldu.

İkinci periyotta rakibine daha fazla sayı şansı tanımasına rağmen, Hayes ve Jones'un skorer oyununu devam ettirmesiyle Çukurova soyunma odasına da 41-37 önde gitti.

İkinci yarının ilk iki dakikasında rakibine sadece 3 sayı şansı veren Çukurova 50-40'ta farkı tekrar çift hanelere taşıdı. Son 10 dakikaya ev sahibi 66-61'lik skorla üstün girdi. Taraftarı önünde sürprize izin vermemeye kararlı olan Çukurova baştan sona önde götürdüğü mücadeleyi 77-75 kazandı. Hayes 30 sayıyla maçın yıldızı olurken, Jones da 21 sayı, 16 ribaunt ile double double yaptı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER