için kaldı

Magazin haberleri: 5 dakikada magazin turu (10 Ekim 2022)

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Hızlandırılmış bir magazin turuyla hepsine 5 dakikada hakim olabilirsiniz.

POSTA POSTA
Magazin haberleri: 5 dakikada magazin turu (10 Ekim 2022)

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Hızlandırılmış bir magazin turuyla hepsine 5 dakikada hakim olabilirsiniz.

PARTİ GELİNLİĞİ

Oyuncu Başak Gümülcinelioğlu ile iki yıldır birlikte olduğu meslektaşı Çağrı Çıtanak önceki akşam Kemerburgaz'da nikah masasına oturmuştu. Başak’ın Cihan Nacar imzalı gelinliği çok konuşuldu. Çünkü bu asil ve uzun gelinlik, misafirlerin gözleri önünde Başak’ın etek kısmını çıkarmasıyla bir mini elbiseye dönüştü. Gelin böylece partide gönlünce dans etti.

TEKLİF ÇOK HEYECAN YOK

Bade İşçil, Malkoç Süalp’ten olan oğlu Azur ile önceki gün Etiler Akmerkez’deydi. Uzun süredir ekrandan uzak kalan oyuncu, “Ne zaman setlere döneceksiniz?” sorusuna, “Çok teklif var. Birçok senaryo okuyorum. Ama canlandıracağım karakterin beni heyecanlandırması, duygularımı harekete geçirmesi gerekiyor” yanıtını verdi.

İLAÇ GİBİ TURNE

Şarkıcı Nilüfer 3 yıl aradan sonra, temmuzda Türkiye turnesine çıkmıştı. 9 şehirde, 13 konser verdi. Daha bitmedi. Şimdi sırada Adana Çukurova, Gaziantep ve Bursa var. Nilüfer, "Bu maraton bana çok iyi geldi. Sahnede olmak enerji verici" dedi.

25 DAKİKA ŞARTI VAR

Yeşilçam efsanelerinden Müjde Ar ile eşi Ercan Karakaş geçtiğimiz günlerde Etiler Akmerkez’deydi. Müjde Ar, “Oyunculuğu bırakmadım, ekranlara veda etmedim. Ama dizi süreleri çok uzun. Bir bölüm 25 dakikaya düşerse, ben de o zaman oynamayı düşünürüm” dedi.

ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Buray, Bir Küçük Adım Derneği'nin misafiri olarak Diyarbakırlı çocuklarla buluştu. Eğil'de bulunan ve dernek tarafından restorasyonu tamamlanan dört ilkokulu ziyaret etti. Burada minik hayranlarına şarkılar söyledi, hediyeler dağıttı. Çocuklarla unutulmaz bir gün geçirdi.

KLARNET ÇALDI

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi önceki akşam Koray Avcı’yı ağırladı. Enerjisi ve performansı ile unutulmaz bir geceye imza atan şarkıcı, Hüsnü Şenlendirici’nin hediye ettiği klarneti çalarak büyük alkış aldı.

KAPALI GİŞE

Hülya Avşar önceki akşam Maslak’taki Yeni Gazino’da sahneye çıktı. Rezervasyonu saatler öncesinden dolan kapalı gişe gecede Avşar, Melih Yazgan imzalı yeşil elbisesi ile nefes kesti. İki saat sahnede kalan şarkıcı, sevenlerinin alkışlarıyla geceyi noktaladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER