Hasan Kartal'dan Galatasaray'a Oğulcan Çağlayan yanıtı! "Dersine çalışsınlar..."

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kartal, sözleşmesini feshedip Galatasaray'a transfer olan Oğulcan Çağlayan hakkında konuştu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hasan Kartal'dan Galatasaray'a Oğulcan Çağlayan yanıtı! "Dersine çalışsınlar..."

Kartal, UÇK'nın 6 maç men ve 1.2 milyon euro ceza verdiği eski oyuncuları Oğulcan Çağlayan hakkında konuştu.

Çağlayan'ın Galatasaray'a transfer sürecini etik bulmadığını belirten Kartal, "Oğulcan Çağlayan ile sözleşme yaptık ve 1 yıl daha uzatma hakkımız vardı. Opsiyonu kullandık ve oyuncumuz 6 maç kala sözleşmeyi feshetti. Rizespor'un sıkıntılı dolduğu dönemde gitti. Bu çocuğun gidişi etik olarak doğru değil, sözleşme gereği hiç doğru değil. Galatasaray gibi güzide kulübü yönetenler dersine çalışsınlar. Bilgi ve belge bulamıyorlarsa, istesinler. 'Rizespor nasıl yaptı, nasıl becerdi?' diye konuşmasınlar. Rizespor'un hakları için gerekeni yaptık, yapmasaydık bizden sonra gelenler hesap sorardı." diye konuştu.

Öte yandan Kartal, Rizespor ile Oğulcan Çağlayan arasındaki sözleşmenin son maddesini de basın mensuplarıyla paylaştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER