Aylar önce kendi cenazesini çeken güzellik kraliçesi Ariana Viera, feci şekilde can verdi

Venezuelalı güzellik kraliçesi Ariana Viera, Florida'da geçirdiği korkunç trafik kazasında hayatını kaybetti. Hayata döndürüldükten sonra kalp krizi geçirdiği bildirildi. Talihsiz genç kadının ölümünden önce yaptığı paylaşımsa adeta tüyleri diken diken edecek türden.

POSTA POSTA
Aylar önce kendi cenazesini çeken güzellik kraliçesi Ariana Viera, feci şekilde can verdi

26 yaşındaki güzellik kraliçesinin direksiyon başında uyuyakaldığı için bir kamyona çarptığı öğrenildi. Ariana Viera'nın annesi Vivian Ochoa, kızının olay yerindeki sağlık görevlileri tarafından iki kez hayata döndürüldüğünü ancak hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybettiğini söyledi. Resmi ölüm raporu henüz açıklanmadı fakat acılı anne, kızının yorgunluktan uyuyakaldığını iddia ederek şunları ekledi: ''Çok fazla insana yardım etti. Size yardım etmek ya da sizi dinlemek için her şeyi bırakırdı. Arkadaşları, kardeşleri ve annesi için her zaman oradaydı."

 KORKUNÇ TESADÜF

Genç modelin ölümü, kendi cenaze töreni için hazırladığı tüyler ürpertici videodan iki ay sonra gerçekleşti. Mayıs ayında Viera, Instagram'da gelecekteki cenazesine atıfta bulunan ürkütücü bir video yayınladı ve şu başlığı attı: "Gelecekteki cenazem için kendimi kaydediyorum çünkü videoları her zaman ben çekiyorum, kimse beni çekmiyor"
Genç model, uyanma, su içme ve ev işleri gibi sıradan aktiviteler yaparken, yakalanmış gibi davrandığı birkaç görüntünün yer aldığı bir video paylaştı.

Aylar önce kendi cenazesini çeken güzellik kraliçesi Ariana Viera, feci şekilde can verdi - Resim : 1

Video, benzer B-roll içeren film ya da belgesellerle dalga geçmek için iyi göründükleri montajlar yapan ve birileri gizlice videolarını çekiyormuş gibi davranan insanların oluşturduğu bir trendin parçası. Takipçileri ise videonun acımasız zamanlamasına dikkat çekti.

GÜZELLİK YARIŞMASINA HAZIRLANIYORDU

Viera, 2023 senesinin Ekim ayında Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenecek olan Miss Latin America of the World 2023 yarışmasında ülkesi Venezuela'yı temsil edecekti.

Aylar önce kendi cenazesini çeken güzellik kraliçesi Ariana Viera, feci şekilde can verdi - Resim : 2

Başarılı model, bir taraftan modellik kariyerini sürdürürken diğer yandan bir temizlik şirketi de yönetiyordu.

BABASI VİZE ALAMADIĞI İÇİN KIZININ CENAZESİNE GELEMEDİ

Viera'nın Peru'da yaşayan babasının kızının cenazesine katılmak için insani vize başvurusunda bulunduğu, ancak vizesinin törenden bir gün sonrasına kadar onaylanmadığı bildirildi.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER