Hain darbe girişiminin ikinci yılında Türkiye nöbette: Bütün hücreleri söküp atacağız

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yılında FETÖ tehlikesine dikkat çekerek, "FETÖ'nün arkasından gelenler bitmez. Onların girdiği bütün hücreleri keşfederek söküp atacağız" dedi. "Pensilvanya'daki melunun büyüttüğü ahtapotun kollarını kestik bu böyle biline" diyen Erdoğan, 'Son FETÖ'cü hain hesap verene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz' ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hain darbe girişiminin ikinci yılında Türkiye nöbette: Bütün hücreleri söküp atacağız

Beştepe Kongre ve Sergi Salonu'nda 81 ilden 1600 şehit yakını ve gaziyle yemekte bir araya gelen Erdoğan, özetle şunları söyledi:

VARLIĞIMIZA TEHDİTLER

“Sadece 1984 yılından bu yana asker, polis, güvenlik korucusu, diğer kamu görevlisi olarak 9 bine; sivil vatandaşlarımızla birlikte 17 bine yakın şehidimiz vardır. Şehit ve gazi sayımızla mukayese edilemeyecek kadar çok sayıda teröristi de ortadan kaldırdık. Bu yıl sınırlarımız içinde ve Kuzey Irak'ta yürüttüğümüz operasyonlarda etkisiz hale getirdiğimiz terörist sayısı 1400'e yaklaştı. Terörle mücadelede Türkiye sınırları içinde ve dışında böylesine büyük kayıplar vermek ve verdirmek kesinlikle bizim tercihimiz değildir. Devlet ve millet olarak varlığımıza yönelen tehditler ve saldırılar karşısında bu mücadeleye mecbur kalıyoruz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER