Gurbetçi aileye ölüm tuzağında sır perdesi kalktı

FRANSA’dan memleketi Denizli’ye tatile gelen Osman Kurt’un (60) dövülerek öldürülmesi, oğlu Özgür Kurt’un (40) ise ağır yaralanması olayıyla ilgili olarak arananan şüphelilerden Yüksel Efe (55), Manisa’nın Alaşehir ilçesinde yakalandı. Baba-oğulun olaydan bir gün önce ziyaret için gittikleri özel yaşlı bakımevinde darp ettikleri kadın görevlinin babası olduğu belirtilen şüpheli, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Böylece olayla ilgili tutuklananların sayısı 5’e yükseldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gurbetçi aileye ölüm tuzağında sır perdesi kalktı

Fransa’nın Lille şehrinde yaşayan Osman Kurt, bir süre önce tatil için ailesiyle birlikte memleketi Denizli’nin Bekilli ilçesine geldi. Osman Kurt, 6 Haziran Perşembe günü saat 10.00 sıralarında yakınlarına, jandarma karakoluna ifadeye çağrıldıklarını söyleyip, oğlu Özgür Kurt’un kullandığı otomobille yola çıktı.

TUZAK ORTAYA ÇIKTI

Kırsal Çamköy Mahallesi çıkışına geldikleri sırada otomobilin yolu, bir grup tarafından kesildi. Baba ve oğlu, otomobilden indirilip, öldüresiye dövüldü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER