Güneydoğu'da turizmde bayram bereketi

Binlerce yıldır farklı medeniyetlere beşiklik eden, tarihi ve turistik mekanlarıyla göz dolduran Mardin ve Diyarbakır, Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Güneydoğu'da turizmde bayram bereketi

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde kadim kentler Diyarbakır ve Mardin'de turizmde bayram bereketi yaşandı.

Türkiye'nin farklı bölgelerinden çok sayıda kişi, Ramazan Bayramı tatilinde rotasını binlerce yıl çeşitli medeniyetlere beşiklik eden, tarihi ve turistik mekanlarıyla göz dolduran Diyarbakır ve Mardin'e çevirdi. İki il, kavuştuğu huzurla ziyaretçilerine eşsiz bir atmosfer sundu. 

Yaklaşık 10 bin yatak kapasitesine sahip hoşgörü kenti Mardin'deki otel ve misafirhanelerde doluluk yüzde 100'e ulaştı. 9 günlük bayram tatilinde yaklaşık 100 bin kişinin ağırlandığı kentte bazı misafirler konaklamaları için çevre il ve ilçelere yönlendirildi. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER