Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiasıyla ilgili açıklama

Aile Bakanı Yanık, 'Mağdur olan kişinin kimliğine, cinsiyetine yaşına bakmaksızın o mağduriyetler ne ise hangi başlıkta ise bununla ilgili gerekli çalışmaları bize intikal ettiği andan itibaren yaparız ve takibini sürdürürüz.' dedi.

VATAN VATAN
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiasıyla ilgili açıklama

Aile Bakanı Derya Yanık, çocuğa cinsel istismar davası iddiasına ilişkin, "Mağdur olan kişinin kimliğine, cinsiyetine yaşına, ideolojisine bakmaksızın o mağduriyetler ne ise hangi başlıkta ise bununla ilgili gerekli çalışmaları bize intikal ettiği andan itibaren yaparız ve takibini sürdürürüz. Nitekim H.K.G meselesinde de aynı ciddiyetle aynı dikkatle bakanlık olarak yetki ve sorumluluk alanımızda olan konuyu, olan çalışmaları yerine getirdik." açıklamasında bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER