Gol düellosunun galibi Göztepe! Tam 9 gol...

Milli maçlar nedeniyle Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1'inci Lig'e verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen iki İzmir ekibi Göztepe ve Altınordu'nun hazırlık maçında gol düellosu yaşandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gol düellosunun galibi Göztepe! Tam 9 gol...

Süper Lig'de kümede kalmak için mücadele eden Göztepe, 1'inci Ligde play-off hesabı yapan Altınordu'yu Atatürk Stadı'nda 5-4 yenmeyi başardı.

Göz-Göz sahaya Eren Bilen, Tayfur Bingöl, Kadu, Titi, Berkan Emir, Andre Castro, Axel Ngando, Yoan Gouffran, Halil Akbunar, Cameron Jerome, Nabil Ghilas 11'i ile çıkarken, Altınordu ise Erhan Erentürk, Kerim Alıcı, Sinan Osmanoğlu, Recep Yemişçi, Yusuf Acer, Berkay Samancı, Muhammed Mert, Okan Derici, Mehmet Murat Uçar, Sefa Yılmaz, Anıl Koç tertibiyle oynadı.

MAÇ SEYİRCİSİZ OYNANDI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER