Gençliğimde vücudumu hiç sevmezdim, kimse görmesin diye bacaklarımı saklardım

Gösteri dünyasında güzelliğiyle dikkat çeken birçok ünlünün gençlik yıllarında fiziksel görüntülerinden hiç memnun olmadıklarını artık biliyoruz. Bu ünlüler, belki de artık kendilerine güvenleri tam olduğu için bu gerçeği hiç gizlemeden ifade ediyorlar. Bunun yanı sıra günümüzün sosyal medya kültürü ve oradaki güzellik anlayışı yüzünden mutsuz olan, kendilerini acımasızca eleştiren genç nesillere de yol göstermeye çalışıyorlar.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gençliğimde vücudumu hiç sevmezdim, kimse görmesin diye bacaklarımı saklardım

O DA GENÇLİK YILLARINDA KENDİNİ HİÇ BEĞENMEZMİŞ

İşte geçmişte fiziksel görüntüsünden, özellikle de bacaklarından hiç memnun olmayan bir ünlü daha bu konuda itiraflarda bulundu. Bugün, geçip giden yıllara rağmen dış güzelliğiyle örnek gösterilen ünlü, şaşırtan bir itirafta bulundu. Gençlik yıllarında bedensel özelliklerinden hiç memnun olmadığını bu yüzden de özellikle bacaklarını kapattığını açıkladı.

Gençliğimde vücudumu hiç sevmezdim, kimse görmesin diye bacaklarımı saklardım - Resim : 1

'BACAKLARIMI KAPATMAK İÇİN PANTOLON GİYERDİM'

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER