için kaldı

İzmir'de lunaparktaki eğlence kâbusa döndü

İzmir'in Buca ilçesinde lunaparkta 6 kişinin yaralandığı, salıncağın ağaca sürtündüğü kazanın cep telefonuyla görüntülendiği ortaya çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İzmir'de lunaparktaki eğlence kâbusa döndü

Buca Gölet Alanı’ndaki lunaparkta dün saat 23.00 sıralarında vatandaşların eğlenmek için bindiği salıncak dönerken yakında bulunan ağaca sürtündü. Salıncakta bulunan 6 kişi, ağaç dallarının çarpması sonucu yaralandı. Salıncaktakiler panik ve korku yaşarken, görevliler eğlence aracını durdurdu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Durumları hafif olan 6 yaralı, ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Bu arada, kazanın bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde salıncağın inişe geçerken içindekilerin ağaca çarpıp çığlık attıkları görüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER