için kaldı

Genç kadın burun estetiği için gittiği tıp merkezinde hayatını kaybetti

Kahreden olay İstanbul Beylikdüzü'nde yaşandı. 26 yaşındaki güvenlik görevlisi Seher Kılıççı, özel tıp merkezinde gerçekleştirilen burun estetiği ameliyatı sonrasıhayatını kaybetti. Yakınları ihmal iddiasında bulunurken genç kadının ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Genç kadın burun estetiği için gittiği tıp merkezinde hayatını kaybetti

Olay dün saat 13.00 sıralarında Beylikdüzü'nde bulunan özel tıp merkezinde yaşandı. Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan ve Bitlis Polis Meslek Yüksek Okulu mezunu 26 yaşındaki Seher Kılıççı, burun estetiği ameliyatı için tıp merkezine gitti. Genel anestezi altında ameliyatı gerçekleştirilen Seher Kılıççı, daha sonra yapılan tüm işlemlere rağmen uyandırılamadı. Ancak ambulanstayken hayatını kaybetti. İhbar üzerine polis ihceleme başlattı. Kılıççı'nın cenazesi savcı incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Kılıççı'nın ailesi ihmal iddiasında bulundu.

Genç kadın burun estetiği için gittiği tıp merkezinde hayatını kaybetti - Resim : 1

Seher Kılıççı'nın başka bir hastaneye götürülmesi sırasında olup bitenin tıp merkezi yetkilileri tarafından hiçbir şekilde sorulmadığını da belirten amca Adnan Kılıççı tepki gösterdi.

Genç kadın burun estetiği için gittiği tıp merkezinde hayatını kaybetti - Resim : 2

 "ŞİKAYET EDECEĞİM, GEREKEN NEYSE YAPACAĞIM"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER