Gazişehir Gaziantep, galibiyet hasretine son verdi

Spor Toto 1. Lig'in 21. hafta mücadelesinde Gazişehir Gaziantep, sahasında konuk ettiği ligin formda ekiplerinden Hatayspor'u 2-0 mağlup ederek üç haftalık galibiyet hasretine son verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gazişehir Gaziantep, galibiyet hasretine son verdi

Spor Toto 1. Lig'de son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla zirve yarışından iyice uzaklaşan Gazişehir Gaziantep son haftaların formda takımı Hatayspor'u Kerim Avcı ve Del Valle'nin golleriyle 2-0 mağlup ederek derin bir nefes aldı. Bu maçın ardından Gazişehir Gaziantep puanını 35'e çıkarırken, Hatayspor ise 36 puanda kaldı.

Maçtan dakikalar

45. dakikada kullanılan korner soncu Hatayspor kalecisi Akın uzaklaştırdığı top Kerim Avcı'nın önünde kaldı. Topa gelişine sert vuran Kerim, Gazişehir'i öne geçirdi. 1-0

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER