için kaldı

Gaziosmanpaşa'da eski elti dehşeti: 17 kez bıçaklayıp üzerine kaynar su döktü

Gaziosmanpaşa'da yaşayan Behice Çayıroğlu (32), eski eltisi tarafından 17 kez bıçaklandı. Bununla da yetinmeyen eski elti Esma Ayan (36), Çayıroğlu'nun üzerine kaynar su döktü. Vücudunda yaralar ve kalıcı yanık izleri oluşan Çayıroğlu, "Kızım için 'dışarıya çıkamaz, onunla işim var, sıra ona da gelecek' dedi. Bunu duyunca onun üzerine atladım. Tedirginim, korkuyorum. Kendimden çok çocuklarımı düşünüyorum. Eğer gerçekten akli dengesi bozuksa hastanede yatmasını, değilse de hapiste yatmasını istiyorum" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gaziosmanpaşa'da eski elti dehşeti: 17 kez bıçaklayıp üzerine kaynar su döktü

Gaziosmanpaşa'da yaşayan 32 yaşındaki 2 çocuk annesi Behice Çayıroğlu'na eski eltisi adeta dehşeti yaşattı. Çayıroğlu, kahve içmek için evine gelen eski eltisi Esma Ayan tarafından 17 kez bıçaklandı. Bununla da yetinmeyen eski elti, genç kadının üzerine kaynar su döktü. 4 Haziran'da Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Çayıroğlu ölümden döndü. Komşuların ihbarı üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Vücudunda yaralar ve yanıklar oluşan Behice Çayıroğlu, yoğun bakıma alındı. Yaklaşık 2 ay süren tedavinin ardından taburcu edilen Çayıroğlu'nun vücudunda kalıcı yanık izleri oluştu.

Olay sonrasında gözaltına alınan Esma Ayan, eltisi ile herhangi bir problemi olmadığını ve psikolojik rahatsızlığının olduğunu söyledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada ise, Ayan'ın şizofreni rahatsızlığı olduğu, rahatsızlığı nedeniyle 20 Eylül'e kadar Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yatarak tedavi gördüğü belirtildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER