Galatasaray'ın davasında ilginç diyaloglar

Galatasaray camiasının günlerdir heyecanla beklediği kritik dava Mustafa Cengiz yönetiminin zaferiyle sonuçlandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'ın davasında ilginç diyaloglar

İstanbul 14. Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray Yönetim Kurulu’nun idari açıdan ibra edilmemesine yönelik alınan tedbir kararının kaldırılması için yapılan itirazı reddetti ve tedbir kararının devamına karar verdi. Böylelikle sarı kırmızılı kulübün gündeminden seçim kalktı. Başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi, görev sürelerinin sona ereceği tarih Mayıs 2021’e dek görevlerine devam edecek. Mahkeme, Galatasaray Kulübü Genel Kurul üyeleri Ahmet Özdoğan ve Cenk Akkaya’nın, mevcut yönetim kurulunun yürütme ve yetkilerinin durdurulmasına yönelik talebini de reddetti. Kararlar, Mustafa Cengiz yönetiminde büyük sevinç yaratırken, karşı tarafın bir üst mahkemeye itirazda bulunacağı öğrenildi.

Metin Arslan: Bilirkişi raporu çöp olarak değerlendirilmel

Çağlayan Adliyesi’nde görülen duruşmada, birbirlerinden davacı ve davalı olan Galatasaray Kulübü yöneticileri ile davaya feri müdahil olan yöneticilerin avukatları katılırken, tarafların yaptığı savunmalar son derece dikkat çekiciydi. İlk olarak Cengiz yönetiminin idari olarak ibra edilmediği mali genel kurulu yöneten Metin Arslan ve yardımcısı Metin Ünlü savunma yaptı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER