Galatasaray'da gençlik operasyonu!

Tabzonspor maçında ilk 11’de başlaması beklenen Emin Bayram’ın dışında teknik heyetin dikkatini çeken 3 isme yeni sezonda A takımda fırsat verilecek. Tarsus’a kiralanan golcü Ali Yavuz, stoper Işık Kaan ve sol bek Süleyman ilk şans bulan oyuncular olacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray'da gençlik operasyonu!

Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK | G.Saray’da önümüzdeki sezon ‘öze’ dönüş için düğmeye basılacak. 17 yaşındaki Emin Bayram’ın, Bşakşehir maçında sergilediği performans hem teknik direktör Fatih Terim hem de camiadan tam not alırken 2020-21 sezonunda altyapı oyuncularına önemli bir fırsat verilecek. Trabzonspor maçında ilk 11’de başlaması beklenen Emin Bayram dışında Galatasaray teknik heyeti dikkat çeken iki genç oyuncusuna daha A takımda önemli bir şans tanıyacak. Buna göre yeni sezonda altyapıdan yetişen Işık Kaan Arslan, Ali Yavuz Kol ve Süleyman Luş da A takım kadrosuna dahil edilecek.

Ali Yavuz, Tarsus’ta da Milli takım’da da golleri sıralıyor

Sezon başında Tarsus İdman Yurdu’na kiralanan ve 2. Lig Beyaz grubu ekibinde çıktığı 26 maçta 9 gol, 2 asistlik bir performans sergileyen Ali Yavuz Kol, Galatasaray’ın yeni sezon hazırlık kampında yer alacak. 19 yaşındaki genç forvetin yükselişi pas geçilmeyecek ve Galatasaray kadrosundaki yerli golcü açığı da Ali Yavuz Kol ile doldurulması için Fatih Terim bu oyuncunun üzerine düşüp şans verecek. Ali Yavuz U14’ten U19’a kadar Milli Takım’da da 66 kez görev yaparken toplamda 17 kez ağları havalandırmayı başardı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER