için kaldı

Galatasaray ve Başakşehir başkanlarının İrfan Can Kahveci zirvesi!

Fatih Terim’in “Yönetimin gerekli hassasiyeti göstermesini bekliyoruz” sözlerinden 11 gün sonra sarı kırmızılılar alternatifli ödeme planlarıyla Başakşehir’e teklifini sundu. Ocakta 4.5 milyon Euro ve sonraki satıştan ciddi bir pay önerilirken G.Saray’ın transferi bitirmeye yakın olduğu ifade edildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray ve Başakşehir başkanlarının İrfan Can Kahveci zirvesi!

Özel Haber: Ali Naci KÜÇÜK / Fotoğraflar: Adem KABAYEL

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in 9 Ocak’taki Gençlerbirliği maçının ardından transferini istediğini tüm Türkiye’ye duyurduğu İrfan Can Kahveci konusunda sarı kırmızılılar en ciddi adımı dün attı. Terim, milli futbolcunun yanı sıra Visca, Onyekuru ve Mohamed’in isimlerinin açıklarken “Transferde gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum” yorumunu yapmıştı. Galatasaray yönetimi de hocasının beklediği hassasiyeti dün gösterdi iki kulübün başkanı dün İrfan Can için bir araya geldi ve Hürriyet adım adım transfer zirvesini takip etti.

Galatasaray ve Başakşehir başkanlarının İrfan Can Kahveci zirvesi! - Resim : 1

Fatih Terim Stadı'ndaki buluşma 1.5 saat sürdü

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER