için kaldı

Galatasaray ikinci maçında da mağlup

Basketbolda ULEB Avrupa Kupası B Grubu ikinci maçında Galatasaray Odeabank, deplasmanda İtalyan temsilcisi Grissin Bon'a 74-71 yenildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Galatasaray ikinci maçında da mağlup

Sarı-kırmızılı ekip, İtalya deplasmanında maça çok iyi başladı. İlk çeyreği 18-18 geçilen maçta Galatasaray Odeabank, soyunma odasına 36-31 önde gitti.

Üçüncü çeyreğin sonunda İtalyan temsilcisi farkı 1 sayıya indirdi ve Galatasaray Odeabank final periyoduna 53-52 üstün girdi. Çekişmeli geçen final periyodunun sonunu daha iyi oynayan Grissin Bon, sahadan 74-71 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın en skorer ismi İtalyan temsilcisinde 27 sayı kaydeden Amedeo Della Valle oldu. Galatasaray Odeabank'ta ise Scotty Hopson'un 18 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER