"Fransa'da maske ya da eldiven takan yoktu"

Le Havre Kulübü’nde oynayan Umut Meraş corona virüs sürecindeki gözlemlerini anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
"Fransa'da maske ya da eldiven takan yoktu"

“Ben Türkiye’ye dönmeden önce Fransa’da insanlar hâlâ normal yaşantılarına devam ediyordu. Caddeler ve sokaklar kalabalıktı, maske ya da eldiven takan yoktu. Türkiye’deki gibi önlemler almadı insanlar ve şu anda İtalya gibi kötü bir tablo var orada. Üstelik durumun daha kötüye gittiğini söylüyorlar.”

Genç yaşta A Milli Takım formasını sırtına geçirdi ve Şenol Güneş’in vazgeçmediği isimlerden biri oldu Umut Meraş. Fransa’nın Le Havre Kulübü’nde oynayan 24 yaşındaki futbolcu, liglere verilen koronavirüs tatili nedeniyle Türkiye’ye döndü. Telefonla görüştüğümüz Umut ile, Fransa’da yaşadıklarını, koronavirüs sürecindeki gözlemlerini, bugüne dek bilinmeyen Galatasaray altyapısı hikayesini, son anda iptal edilen Beşiktaş transferini ve hedeflerini konuştuk.

Koronavirüsün Fransa’da etkileri nasıl oldu, orada neler yaşadın?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER