Fikret Orman'dan kritik açıklama: Oğuzhan Özyakup...

Sezon sonu sözleşmesi bitecek Oğuzhan ile ilgili spekülasyonlar sürerken, Orman, "Milli maçlardan sonra açıklama yapılır" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fikret Orman'dan kritik açıklama: Oğuzhan Özyakup...

BEŞİKTAŞ'ta bu sezon boyu sık sık gündeme gelen kaptan Oğuzhan Özyakup'un sözleşme yenileme konusu yeniden sıcaklık kazanırken, siyah beyazlı yönetim bu konuda hiçbir sorun yaşanmadığını bildirdi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Oğuzhan'ın bir yere gitmesinin söz konusu olmadığını dile getiren yöneticilerden sonra başkan Fikret Orman da hiçbir olumsuzluk yaşanmadığını söyledi. Orman şöyle dedi:

"Oğuzhan bizim evladımızdır. Bu konuda yapılan olumsuz dedikodulara kimse itibar etmesin. Ne para, ne de başka bir konuda bir uzlaşmazlık var. Zamanı geldiğinde imzalar atılır konu kapanır. Kaldı ki Oğuzhan da milli maç arasından sonra gerekli açıklamayı yapacaktır. Beşiktaş taraftarı bu konuda olumsuz düşünceye kapılmasın.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER