Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ömer Faruk'ta mutsuz sona doğru!

Ne sportif direktör Emre Belözoğlu ne de başkan Ali Koç’un kalması için gösterdiği çabalar sonuç vermedi. Kendisi için sunulan projeleri elinin tersiyle iten 17 yaşındaki futbolcu 31 Mayıs 2021 tarihi itibariyle serbest kalacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ömer Faruk'ta mutsuz sona doğru!

Spor Arena / Süleyman ARAT - Fenerbahçe'nin büyük umutlar besleyerek gelecek planlaması yaptığı Ömer Faruk Beyaz macerası, sarı lacivertli camiada herkesi üzerek mutsuz sona doğru hızla ilerliyor. 2018’de 15 yaşında sözleşme imzalanan ve F.Bahçe’nin altyapısından yetişen en önemli değeri olarak tanıtılan Ömer Faruk’un kulüpten ağır ağır kopuşu en çok da ona değer ve emek veren hocalarını, kulüp başkanı ve onu sahada 30 numaralı formasıyla hayal eden taraftarları üzüyor.

Günden güne içine kapandı

Bugüne kadar ligde ve kupada 7 kez verilen şanslarda beklenen çıkışı yapamayan Ömer Faruk giderek içine kapanırken moralsiz ve asık suratlı tavırlarıyla dikkat çekmişti. Özellikle sezon başında takım otobüsü lansmanında herkes neşeli pozlar verirken genç oyuncunun adeta cenazede gibi davranması dikkat çekmişti. Erol Bulut ve Emre Belözoğlu’nun moral verdiği genç futbolcunun durumu sorulduğunda “Sadece aşırı oynama isteğinden kaynaklanan bir durum” denilmişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER