için kaldı

Fenerbahçe'den Mario Balotelli'ye sözleşme teklifi!..

Damien Comolli'nin, yıldız forvetle görüşmek için Fransa'ya çıkarma yaptığı öne sürüldü. Bonservisi elinde olan Mario Balotelli'ye 1+1 yıllık sözleşme teklif edildiği kaydedildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe'den Mario Balotelli'ye sözleşme teklifi!..

Sarı-Lacivertliler'i heyecanlandıran iddia, Haber Global'den geldi. Bu sezon gol yollarında ciddi sıkıntı yaşayan, Slimani ve Frey'de büyük hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe, bu sorunu kökünden çözmek için kolları sıvadı. Haber Global'in haberine göre sportif direktör Damien Comolli, Mario Balotelli'nin işini bitirmek için dün soluğu Fransa'da aldı.

14 maçta 8 gol

İtalyan yıldız, ara transfer döneminde Marsilya ile 6 aylık sözleşme imzalamıştı. 14 maçta 8 gole imza atarak Marsilya'ya büyük katkı sağlayan Balotelli, önümüzdeki ay boşa çıkacak. Bonservis bedeli ödenmeyecek olan 28 yaşındaki golcüye 1+1 yıllık sözleşme teklif edileceği kaydedildi. Marsilya da Balotelli'nin kontratını uzatmak istiyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER