Fenerbahçe'den Kalinic için kiralama teklifi!

Fenerbahçe, Hırvat forveti yeniden gündemine aldı. Kalinic için Atletico Madrid’e kiralama teklifi yapıldı. İspanyol ekibi ise, “Uygun bir fiyatla bonservisini verelim” önerisini sundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe'den Kalinic için kiralama teklifi!

Hırvat futbolcu, transfer döneminin başında Fenerbahçe’nin golcü adayları arasında ilk sıradaydı. Muric’in imza atmasından sonra Nikola Kalinic için yapılan girişimler durmuştu. Ancak Sarı-Lacivertliler tecrübeli forvet için yeniden harekete geçti.

Fanatik'in haberine göre; Atletico Madrid’den senede 3.5 milyon Euro kazanan Kalinic için Fenerbahçe kiralama teklifinde bulundu ve maaşının 3 milyon Euro’sunu vermeyi önerdi. Atletico Madrid Yönetimi’nin ise Hırvat futbolcuyu kiralık olarak değil, bonservisiyle göndermek istediği kaydedildi.

Monaco almazsa...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER