Fenerbahçe'de Aurelio sonrası akıllara gelen soru: Zico dönüyor mu?

Fenerbahçe’yi 100. yılında şampiyon yapan, Devler Ligi’nde de çeyrek finale kadar yükselten Zico’nun adı, eski öğrencisi Aurelio’nun teknik heyete getirilmesiyle birlikte dilden dile dolaşmaya başladı. Erol Bulut ismi de halen gündemde.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe'de Aurelio sonrası akıllara gelen soru: Zico dönüyor mu?

Spor Arena / Süleyman ARAT - Fenerbahçe'de Mehmet Aurelio’nun yardımcı antrenörlük görevine getirilmesi, “Bu hamle Zico’nun gelişinin işaret fişeği mi?” sorusunu akıllara getirdi. Sarı lacivertlileri 100. yılında şampiyon yapan, Şampiyonlar Ligi’nde de çeyrek finale kadar yükselten Zico’nun adı, Aurelio’nun göreve gelmesiyle birlikte dilden dile dolaşmaya başladı. Dünya futbol tarihinin en büyük efsanelerinden biri olan Zico’nun teknik adam olarak göreve gelmesinin Fenerbahçe’ye müthiş bir hava getireceği düşünülürken, “Efsane kadro bir araya mı geliyor” sorusu da akıllara geliyor

Eskiler tekrar buluşabilir

Nitekim, Zico’lu F.Bahçe döneminde yönetici olan Ali Koç şimdi başkan, takımın dinamosu Mehmet Aurelio ve kaleci Volkan Demirel yardımcı antrenör konumunda. Ayrıca sağ bek için de Gökhan Gönül’ün adı geçiyor. Mehmet Aurelio’nun gelişiyle birlikte camiada dillendirilen bir iddia daha var. Yeni teknik direktörün sezon başında açıklanacağı söylentileri Erol Bulut ismini gündeme getiriyor. Bulut teknik direktör koltuğuna oturursa Mehmet Aurelio, Mehmet Yozgatlı, Volkan Demirel, Emre Belözoğlu gibi Fenerbahçelilerin sevgilisi durumundaki efsane isimler de bir araya gelmiş olacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER