için kaldı

Brezilya Milli Takımı'nda Jorge Jesus sesleri! Ronaldo'dan açıklama geldi...

2022 Dünya Kupası'nda Brezilya, çeyrek finalde Hırvatistan'a kaybederek bu dev organizasyona veda etti. Bu mağlubiyet sonrası sambacıların teknik direktörü Tite, görevinden ayrıldı. Brezilya'nın futbol efsanesi Ronaldo Nazario, Tite sonrası milli takım teknik direktör adayları için açıklama yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Brezilya Milli Takımı'nda Jorge Jesus sesleri! Ronaldo'dan açıklama geldi...

2022 Dünya Kupası'nda turnuvaya çeyrek finalde veda eden Brezilya'da teknik direktör Tite, görevinden ayrıldı. Bunun üzerine yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Brezilya Futbol Federasyonu, gözünü Jorge Jesus'a dikti.

Brezilya Futbol Federasyonu'nun Tite'nin görevi bırakması sonrası iki teknik direktörün temsilcileriyle görüştüğü, bunlardan birinin Fenerbahçe'nin hocası Jorge Jesus olduğu öne sürüldü.

Brezilya'nın Jorge Jesus'u sezon bitmeden göreve getirmeyi istemesi halinde tazminat ödemek zorunda olacağı ve bunun da düşündürdüğünün altı çizildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER