için kaldı

Fenerbahçe en borçlu 6. takım! Forbes açıkladı...

İncelemede, SMS kampanyasına da değinildi ve “1 milyon SMS’le Mesut Özil’in 1 aylık maaşı karşılanamaz” ifadeleri kullanıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe en borçlu 6. takım! Forbes açıkladı...

ABD Merkezli ünlü ekonomi dergisi Forbes, Fenerbahçe ile ilgili bir inceleme yayınladı ve sarı lacivertlilerin Avrupa’nın en borçlu 6. kulübü olduğunu belirtti. Forbes’un incelemesinde Fenerbahçe için, “Para kaybetmeye devam ediyor. Kariyerinin son dönemindeki ünlü oyuncuları transfer etme alışkanlığından da vazgeçmiş değil” denilirken, “Nani’den Skrtel’e, Robin van Persie’den Valbuena’ya, birçok oyuncu kulüpten maaş aldı. Verilen büyük maaşlar, kulübü daha da fazla zor duruma soktu ”ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe’nin 370 milyon dolarlık borç yükü olduğu ve pandemi süreci ile maaş yükü nedeniyle taraftarlardan SMS yoluyla para talep edildiği belirtildi.

Öte yandan Fenerbahçe’nin Mesut Özil transferini gerçekleştirmeye uğraştığı ve 1 milyon SMS toplansa bile, Özil’in 1 aylık maaşını karşılayamayacağı yazıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER