için kaldı

Fenerbahçe bunu da gördü

Ligde 9 haftada 6 gol atıp 10 gol yiyen Fenerbahçe, hücum hattında büyük sorun yaşıyor. Cocu'nun öğrencileri toplamda da 13 maçta 10 gol bulabildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe bunu da gördü

Fenerbahçe yüzde 6.1 pozisyonları gole çevirme oranıyla ligin dibinde... Sarı lacivertliler 18 takımlı ligde bu konuda en başarısız takım olurken golcülerin formsuzluğu, Kanarya'nın bu sezon ligde sadece 6 gol atabilmesine neden oldu. Fenerbahçe, BB Erzurum ve Bursa'nın gerisinde kalırken Trabzonspor bu alanda yüzde 20.48'lik ortalaması ile birinci sırada yer alıyor. Opta'nın verilerine göre Galatasaray yüzde 17.35 oranında girdiği pozisyonları gole çeviriyor.

GOLCÜ İSİMLER TEL TEL DÖKÜLDÜ

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği Cezayirli forvet Slimani yüzde 5'lik pozisyonları gole çevirme yüzdesi ile büyük hayal kırıklığı yaratıyor. Soldado ve Frey de henüz gol atamadıkları için oranları yüzde sıfır... Sadece Ayew lig ortalamasında bu konuda en başarılı 10. oyuncu olurken, diğer golcüler bu oranlarda neredeyse fiyaskoya varan bir başarısızlık sergilediler. 3 pozisyonda 2 gol atan Beşiktaşlı Vagner Love bu konuda ligin en iyisi olurken, onu yüzde 42.9 ile Akhisarlı Seleznyov izledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER