Fenerbahçe, 14. kez şampiyon oldu!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisi dördüncü maçında Fenerbahçe, Çukurova Basketbol'u 80-68 mağlup etti ve seride durumu 3-1'e getirerek şampiyonluğunu ilan etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe, 14. kez şampiyon oldu!

TÜRKİYE Kadınlar Basketbol Süper Ligi final serisi 4. maçında Çukurova Basketbol'u 80-68 yenen Fenerbahçe, tarihinde 14. kez şampiyon oldu.

Sarı lacivertliler ilk maçı kaybettikleri, ancak buna rağmen 3-1'e getirmeyi başardıkları seri sonunda ulaştıkları zaferle, kendisi gibi 13 şampiyonluğu bulunan Galatasaray'ı da geride bıraktı.

Karşılaşmaya sert savunmayla başlayan Çukurova, Gray'in skorer oyununa rağmen Plum ve Birsel'i durduramadı. Fenerbahçe taraftar desteğini arkasına alıp özellikle dış atışlarda etkili olarak üçüncü çeyrek sonunda skoru 66-46 yaptı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER