Fenerbahçe 12 yıl sonra bir ilki yaşadı

Fenerbahçe, Yunanistan’da uzun süre sonra bir ilki yaşadı... Sarı lacivertliler, Süper Lig’de 14 Mart 2020’deki Konya maçından sonra ilk kez rakip kaleye isabetli şut çekemedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe 12 yıl sonra bir ilki yaşadı

UEFA Avrupa Ligi’nde hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe, Olympiakos karşısında 90. dakikada yediği golle kaybederken, hücum hattında adeta yokları oynadı. Sarı lacivertliler sezonun en kötü performanslarından birini sergilerken, rakip kaleye toplamda 6 şut çekti.

Kanarya, bunların hiçbirinde isabet sağlayamadı. F.Bahçe son olarak 14 Mart 2020’de deplasmanda 1-0 yenildiği Konyaspor maçında kaleyi tutturamamıştı. Rakip Olympiakos ise 3’ü isabetli olmak üzere Fenerbahçe kalesini 17 kez yoklarken, 1 gol attı.

F.BAHÇE 12 YIL SONRA BiR iLKi YAŞADI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER