Tuzla'da valeler arasında silahlı kavga: 7 kişi gözaltına alındı

Tuzla'da valeler arasında çıkan silahlı kavga çıktı. Kavgada ölen ya da yaralanan olmazken, 7 kişi gözaltına alındı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tuzla'da valeler arasında silahlı kavga: 7 kişi gözaltına alındı

Tuzla, Postane Mahallesi'nde dün saat 23.00 sıralarında farklı iş yerlerinde çalışan ve aralarında anlaşmazlık bulunan valeler arasında silahlı kavga çıktı. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, iş yeri yakınındaki S.Ö. isimli bir şüpheli, üzerinde tabanca ve tabancaya ait 5 adet fişekle birlikte yakalandı.

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından olaya karıştığı belirlenen T.Y., E.Ö., Y.Z.Y., F.S.Y., G.G. ve A.Ö. kısa sürede yakalandı. T.Y. isimli şüphelinin olayda kullanıldığı bir adet tabanca ele geçirilirken yakalanan 7 şüpheli hakkında "Kasten Yaralama", "Tehdit", "Hakaret", "Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Düşürülmesi", "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet", "Mala Zarar Verme" suçları ve "Vale Hizmetleri Kapsamında 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanununa Muhalefet" suçlarından işlem başlatıldı.Tuzla'da valeler arasında silahlı kavga: 7 kişi gözaltına alındı - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER