için kaldı

Fatih Terim'den sürpriz karar! Celil Yüksel...

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçta Fatih Terim orta sahada eksik ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle Keçiörenücü maçındaki performansını beğendiği Celil Yüksel'e 11'de şans verecek. Yunus Akgün ve Atalay Babacan ise Fatih hocanın diğer kozları olacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fatih Terim'den sürpriz karar! Celil Yüksel...

Galatasaray Süper Lig'in 15. haftasında yarın Türk Telekom Stadı'nda Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Sarı-Kırmızılı takımda karşılaşma öncesi Donk, Ndiaye, Fernando ve Serdar cezalı, Belhanda, Sinan ve Emre Akbaba ise sakat.

Fatih hoca Celil'i 11'e oynatacak!

Teknik direktör Fatih Terim orta sahada yaşanan sıkıntıyı genç Celil Yüksel'e şans vererek çözmeye çalışacak. Keçiörengücü maçında forma giyen 20 yaşındaki Celil 78 dakika sahada kalmış ve performansı ile beğeni toplamıştı. Genç oyuncu ayrıca Atalay Babacan'ın attığı golde asisti yapan isim olmuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER