Faciada 4 kişi hayatını kaybetmişti... "Arkadaşlarımı diri diri yaktı"

İstanbul'da 3 Mart 2019 günü 5 katlı bir binanın ikinci katında 4 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin de yaralandığı yangına ilişkin davanın görülmesine başlandı. 4'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen şüpheli Özkan Elmas savunmasında, "Kimseyi öldürmek istemedim. Hepsi benim arkadaşımdı. Pişmanım" dedi. Sanık Özkan Elmas'ın Hatay'a kaçmasına yardım ettiği iddia edilen amcası sanık Yusuf Elmas ise amacının yardım etmek değil  sanığı yakalatmak olduğunu söyledi. Mahkeme, sanık amca Y

HÜRRİYET HÜRRİYET
Faciada 4 kişi hayatını kaybetmişti... "Arkadaşlarımı diri diri yaktı"

İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Özkan Elmas ve Yusuf Elmas getirildi. Yangından yaralı olarak kurtulan mağdurlar Ramazan Cingöze ve Ender Güncü ile yanan binanın sahiplerini temsilen Ahmet Kılıç "şikayetçi" sıfatıyla duruşmada hazır bulundu.

"VİCDAN AZABI ÇEKİYORUM"

Yangını çıkarmakla suçlanan sanık Özkan Elmas savunmasına, "Vefat eden arkadaşlar için çok üzgünüm. Ailelerine başsağlığı diliyorum. Vicdan azabı çekiyorum" diyerek başladı. Evde 6 ila 10 kişinin kalabildiğini söyleyen sanık Özkan Elmas, mağdurlardan Ramazan Cingöze ile evi temizleme meselesi yüzünden tartıştıklarını, bir önceki hafta evi temizlemiş olduğu halde yine evi temizlemesinin istendiğini öne sürdü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER