Ezeli rekabet Youtube'da!

Fenerbahçe'nin Youtube'da 1 milyon aboneye ulaşmasının ardından Galatasaray harekete geçti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ezeli rekabet Youtube'da!

Taraftar gruplarının çağrısının ardından sosyal kanalları bir anda canlanan sarı-kırmızılılar da 1 milyon aboneyi geçerek büyük atak yaptı.

Bunun üzerine Beşiktaş tarafarı da Twitter'da örgütlenerek #YouTubeunEfendisiBeşiktaş etiketiyle abone çekmeye çalışıyor.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Teşekkürler Büyük Galatasaray Taraftarı! 💪<br><br>Türkiye&#39;nin YouTube&#39;da en çok izlenen spor kulübü 1 milyon aboneye ulaştı, hedef şimdi 1.500.000 aslan! 🦁🔝<br><br>Hemen abone olmak için 👉 <a href="https://t.co/DP4mAQv78F">https://t.co/DP4mAQv78F</a><br><br>🤜🤛 <a href="https://t.co/2164EZxzRj">https://t.co/2164EZxzRj</a> <a href="https://t.co/tUKunVIcbe">pic.twitter.com/tUKunVIcbe</a></p>&mdash; Galatasaray SK (@GalatasaraySK) <a href="https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1152937738045415425?ref_src=twsrc%5Etfw">July 21, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER