için kaldı

Evini 350 bin liraya sattı sokakta yaşamaya başladı! İbretlik olay

Zonguldak'ta bir süre önce evini satarak sokaklarda tek başına yaşamaya başlayan 56 yaşındaki evsiz adam yol kenarındaki bir koltukta ölü bulundu. Adamın köpeği ise bir an olsun başından ayrılmadı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Evini 350 bin liraya sattı sokakta yaşamaya başladı! İbretlik olay

Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde Kozlu ilçesi Dr. Halim Tanyeri Caddesi üzerinde meydana geldi. İlçede tek başına yaşayan 56 yaşındaki Nihat Sevilmiş, yaklaşık 3 ay önce yaşadığı evini 350 bin liraya sattı.

Gayrimenkulünden elde ettiği parayla bir süre geçinen Sevilmiş, parası bitince boş arazide yaşamaya başladı. Vatandaşların yardımlarıyla geçinen Sevilmiş, iddialara göre kolonya ve alkol aldıktan sonra koltukta uyuya kaldı.

Sabah saatlerinde Nihat Sevilmiş koltukta hareketsiz halde bulan vatandaşlar önce uyandırmak istedi ancak uyanmayınca durumu 112 acil sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Sevilmiş'in öldüğünü belirledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER