Bağımsız şarj dönemi

Kablosuz şarj teknolojisi çok uzun zamandır hayatımızda ancak kullanıcıların hayal ettiği o gerçek kablosuz şarj deneyimi halen tam olarak sunulamıyor. İyi haber, bu hep böyle olmayacak. Apple’ın yeni nesil iPhone’larda mıknatıslar ile desteklediği “MagSafe” teknolojisi çok seviliyor ancak her zaman daha kullanışlı bir altyapının hayali kuruluyor. İşte kablosuz şarjda gelecek...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bağımsız şarj dönemi

Kablosuz şarj teknolojisi çok uzun zamandır hayatımızda yer alıyor ancak kullanıcıların hayal ettiği o gerçek kablosuz şarj deneyimi halen tam olarak sunulamıyor. Fakat sevindirici şekilde bu hep böyle olmayacak... Gelişen teknolojiler ile kablolu yanında kablosuz şarj sistemleri de gelişiyor ve burada yeni bir dönem kapıda bulunuyor.

Akıllı telefon pazarı başından beri kablosuz şarj sürecini telefona bir kablo takılmıyor olmasına rağmen yüzeysel temas üzerinden sunuyor. Yani mevcut kablosuz şarj teknolojileri sayesinde telefonlara şarj için bir kablo takmıyorsunuz ancak yine de telefonunuzu bir kablosuz şarj cihazının üzerine fiziksel olarak koymak zorunda kalıyorsunuz. Gelecekte ise artık buna kesinlikle gerek kalmayacak.

HAZIRLIKLAR PARLAK

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER