Eski Fenerbahçeli Bienvenu'nün son hali şaşkına çevirdi! Futbolu bıraktı ancak...

2011 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan ve 2 yıl sarı-lacivertli takımın formasını giyen Kamerunlu forvet Henri Bienvenu, profesyonel futbolu bırakmasına karşın yeşil sahalardan kopamadı. Fransa'da 7. Lig düzeyinde forma giyen Bienvenu'nun son hali herkesi şaşırttı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Eski Fenerbahçeli Bienvenu'nün son hali şaşkına çevirdi! Futbolu bıraktı ancak...

Süper Lig'de Fenerbahçe ve Eskişehirspor gibi takımların da formasını giyen forvet Henri Bienvenu, son haliyle futbolseverleri bir hayli şaşırttı.

Fenerbahçe'de 2 yıl forma giydikten sonra önce Zaragoza'ya kiralanan, ardından da Eskişehirspor'a transfer olan 33 yaşındaki Bienvenu, kariyerini 7. Lig düzeyinde sürdürüyor.

2019'da profesyonel futbolu bırakan ve Fransa'ya yerleşen Bienvenu, burada 7. Lig düzeyindeki amatör kulüp olan Rosieres forması giyiyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER