için kaldı

Ertuğrul Sağlam: 'Şampiyonlukta favorim ya Trabzonspor ya Başakşehir'

Bursaspor ile şampiyonluk yaşayarak Süper Lig'de 4 büyük takımın hakimiyetine son veren tek isim olan Ertuğrul Sağlam, zirve yarışıyla ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ertuğrul Sağlam: 'Şampiyonlukta favorim ya Trabzonspor ya Başakşehir'

Spor Arena / İsmail ER - Süper Lig’de Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un hegemonyasını kırarak Bursaspor’u şampiyonluğa taşıyan ve yeşil beyazlıların adını 5. Büyük olarak Türk futbol tarihine yazdıran Ertuğrul Sağlam şimdi yeniden teknik adamlığa başladığı Samsunspor’da. Kırmızı beyazlı takımda yıldızlaşıp Beşiktaş’a transfer olduktan sonra futbolu Samsun’da bırakan Sağlam ilk teknik adamlık tecrübesini yaşadığı kulübü yeniden eski günlerine döndürmekte kararlı. 5 yıllığına imza attığı 2. Lig ekibinde geleceğe yönelik uzun vadeli program yaptıklarını ve istikrarlı bir ekip oluşturmak için kolları sıvadıklarını belirten Ertuğrul Sağlam, Hürriyet’e konuştu:

Hep günü kurtarma anlayışı

- Samsunspor’un başına geçmeye nasıl karar verdiniz. Projeleriniz nelerdir?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER