Erol Bulut: "Biz bugün Beşiktaş'a değil, farklı kişilere kaybettik"

Spor Toto Süper Lig 30'uncu hafta maçında Beşiktaş kendi sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Erol Bulut: "Biz bugün Beşiktaş'a değil, farklı kişilere kaybettik"

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, kaliteli bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, "Beşiktaş'ı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. Ancak biz bugün Beşiktaş'a değil, farklı kişilere karşı kaybettik. Bu maçı bir daha izlemeliler" ifadelerini kullandı.

81'inci dakikada yapılan Doria değişikliğinin oyuna etki edip etmediği ile ilgili gelen bir soruya Bulut, "Golü Doria nedeniyle yediğimizi düşünmüyorum. Beşiktaş baskılı oynuyordu. Kaliteli bir takımla oynuyorsunuz. Adriano iyi bir orta yaptı. Talisca bu pozisyonlarda iyi vuruyor. Öncesinde yine böyle bir pozisyonda vurmuştu ve ben buna önlem almak istemiştim ama sonuçta gol oldu" yanıtını verdi.

"HAKEMLERİMİZ MAÇI BİR DAHA İZLESİN"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER