Fiorentina'dan Bakasetas için 9 milyon euro

Trabzonspor'un kazandığı şampiyonlukta önemli pay sahibi isimlerden olan Yunan oyuncu Bakasetas, ülkesinin milli takımıyla çıktığı Uluslar Ligi maçlarını da boş geçmedi. Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken oyuncu için İtalyan basını Fiorentina'nın 9 milyon euro önereceğini yazdı.

GASTE24 GASTE24
Fiorentina'dan Bakasetas için 9 milyon euro

Trabzonspor ‘un yıldızı Anastasios Bakasetas fırtınası Yunanistan Milli Takımı’nda da sürüyor. UEFA Uluslar Ligi C Ligi 2. Grup’ta 3’te 3 yaparak zirveye çıkan Komşu’da 28 yaşındaki oyuncu, kazandıkları 3 mücadelede de skor katkısı verdi.

İlk maçta Kuzey İrlanda deplasmanında 1-0 kazanan Yunanistan’ın tek golünü 39. dakikada Bakasetas attı. Kosova deplasmanında da Yunanistan 1-0’lık skorla gülerken, gol 36’da yine Trabzonsporlu oyuncudan geldi. Önceki akşam Yunanistan’ın Güney Kıbrıs’ı 3-0 yendiği karşılaşmada da perdeyi açan isim yine Fırtına’nın yıldızı oldu. Takımını 8’de öne geçiren Bakasetas bir de asist yaptı.

Gözler yönetimde olacak

Bakasetas’ın yükselen performansı Avrupa ekiplerinin de ilgisini çekti. Trabzonspor’un geride kalan sezonda kazandığı şampiyonlukta da önemli pay sahibi olan oyuncu için en ciddi talibin ise İtalyan ekibi Fiorentina olduğu kaydedildi. İtalyan kaynaklarının iddialarına göre, Fiorentina 9 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyor. Kadroyu korumak isteyen ancak tatmin edici teklifler gelirse olası satışlara onay vermeyi düşünen bordo mavili yönetimin de böyle bir teklif karşısında ne yapacağı merakla bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER