Edin Visca'ya Fenerbahçe ayarı!

Başakşehir’de teknik direktör Okan Buruk, Visca’dan Fenerbahçe maçında takım arkadaşlarını saha içerisinde daha sık uyarmasını istedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Edin Visca'ya Fenerbahçe ayarı!

Başakşehir’de teknik direktör Okan Buruk takımını Fenerbahçe maçına galibiyet parolasıyla hazırlıyor. Dünkü antrenman öncesinde teknik direktör Okan Buruk, takım kaptanı Edin Visca ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Uzun yıllar takımda yer alan ve önemli bir hücum gücü olan Visca, Başakşehir’in Fenerbahçe karşısında en önemli gol silahı olacak. Başarılı çalıştırıcı, Visca’dan takım arkadaşlarını saha içerisinde daha sık uyarmasını istedi.

Boşnak oyuncunun da son derece hırslı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Turuncu-Lacivertli ekip bugün yapacağı son çalışmayla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

Edin Visca'ya Fenerbahçe ayarı! - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER