için kaldı

Eddie Newton: 'Trabzonspor'un hocası olmayı hak ediyorum'

Hüseyin Çimşir’in ayrılığı sonrası üstlendiği teknik direktörlük görevini en iyi şekilde yaptığını belirten Newton, “1 numara olmak istiyorum” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Eddie Newton: 'Trabzonspor'un hocası olmayı hak ediyorum'

Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir’in görevden ayrılmasının ardından geçici olarak teknik direktörlüğe getirilen ve takıma Ziraat Türkiye Kupası’nı kazandıran Eddie Newton, The Telegraph’a çarpıcı açıklamalar yaptı.

İngiltere’de teknik direktörlük yapmak için gereken özelliklere sahip olmasına rağmen kendisine bu şansın verilmediğini vurgulayan Newton, “Özgeçmişim çok güçlü ama birçok insan buna bakmıyor. Neden beni kabul etmediklerini sorduğumda da geçmişimin iyi olmadığını söylüyorlar. Açıkçası söyledikleri her şey bahane ve beni görmüyorlar” dedi.

GÖREVİMİ İYİ YAPTIM

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER